Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di pasta, formato a piacere
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
-
30
g di mandorle
nebo 30 g di frutta secca a piacere - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2052 kJ / 490.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 382.5 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di patate con zucchine (TM6)
1h
Pasta broccoli e acciughe
40min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35 Min
Pasta integrale con pesto di cavolo riccio e noci
20 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20 min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Spaghetti broccoli e noci
40min
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3h 30min
Risotto viola cavolo cappuccio e Casera
40min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35 Min
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min