
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di fagiolini verdi freschi puliti e a pezzi
- 320 g di pasta formato a piacere
- 10 foglie di basilico fresche lavate
-
30
g di mandorle
nebo 30 g di frutta secca a piacere - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 490.5 kcal / 2052 kJ
- Protein
- 16.5 g
- Tuk
- 19.9 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Sodík
- 382.5 mg
Alternativní recepty
Pesto di melanzane
10min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Pesto di scarola e pecorino
15min
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1hod.
Gnocchi al pesto di broccoli e basilico di Mattia Poggi
3hod. 30min
Pasta integrale radicchio, provola e noci
20min
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Pasta broccoli e acciughe
40min