Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi
- 500 g di acqua
- 300 g di fagiolini verdi freschi, puliti e a pezzi
- 320 g di pasta, formato a piacere
- 10 foglie di basilico fresche, lavate
-
30
g di mandorle
nebo 30 g di frutta secca a piacere - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2052 kJ / 490.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 65.6 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 4.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 382.5 mg
Alternativní recepty
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 Min
Fusilli con fiori di zucca, pancetta e zafferano
45 min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1 godz. 30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Pesto di melanzane
10 min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 min
Pesto di carote e noci
10 min
Pesto di lattuga
15 Min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Casarecce radicchio, carote e prosciutto
35 Min
Pasta alla ionica
30 Min