
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hojaldre
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 2-3 mm de grosor)
- 1 huevo batido (para pintar)
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
Crema chiboust
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 6 yemas de huevo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas 5 minutos en agua fría) escurridas
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 489 kcal / 2043 kJ
- Protein
- 9.4 g
- Tuk
- 18.7 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pastelera
10min
Profiteroles
2hod.
Crema de mantequilla
5min
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2hod.
Carbayones
1hod. 25min
Buñuelos de viento
1hod.
Fraisier
6hod. 20min
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25hod. 40min
Macarons
2hod. 30min
Milhojas con crema pastelera y nata
1hod.
Petisús (éclairs)
1hod. 50min
Brazo de gitano
3hod.