Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hojaldre
- 1 lámina de masa de hojaldre (aprox. 2-3 mm de grosor)
- 1 huevo batido (para pintar)
Masa choux
- 150 g de agua
- 80 g de mantequilla en trozos
- 1 pellizco de sal
- 10 g de azúcar
- 120 g de harina de repostería
- 3 huevos
Crema chiboust
- 500 g de leche
- 60 g de harina de repostería
- 6 yemas de huevo
- 250 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 4 hojas de gelatina (hidratadas 5 minutos en agua fría) escurridas
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 100 g de agua
- 100 g de glucosa
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2043 kJ / 489 kcal
- Protein
- 9.4 g
- Sacharidy
- 70.7 g
- Tuk
- 18.7 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremadillos
3 godz. 50 min
Crema pastelera
10min
Mierensinas
1h 10min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1u.
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2u.
Carbayones
1h 25min
Flan de París con merengue
10 godz.
Milhojas de crema y toffee
2u. 30min
Pudin diplomático
1u. 40min
Tarta San Marcos
4sa
Brownie flan
5h 15min
Brazo de gitano
3u.