Ørret med hollandaisesaus

Ørret med hollandaisesaus

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50min.
2 porsjoner

Suroviny

  • vann
    750 g
  • poteter delt i biter (3-4 cm)
    350 g
  • salt
    1 ½ ts
  • grønnsaker (feks. asparges, blomkål, i buketter, gulrøtter), delt i biter
    350 g
  • malt svart pepper juster etter smak
    ¼ ts
  • ørreter, hele, ferske, rensete skrapet for skjell (ca. 220 g per)
    2
  • sitroner (inkludert sitron til servering)
    2
Hollandaisesaus
  • smør delt i biter
    100 g
  • eggeplommer
    4
  • hvitvin
    50 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    10 g
  • salt
    ½ ts
  • malt svart pepper juster etter smak
    ¼ ts

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 44 g
Kalorie 3694 kJ / 882 kcal
Tuk 59 g
Vláknina 7.1 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše