Laks i soppsaus med poteter

Laks i soppsaus med poteter

4.5 4 rating
Příprava 30min.
Celkový 50min.
4 porsjoner

Suroviny

  • vann
    500 g
  • salt pluss ekstra etter smak
    1 ½ ts
  • poteter delt i biter (2-3 cm)
    600 g
  • smør pluss ekstra til smøring
    10 g
  • ferske laksefileter, uten skinn (120-200 g per, ca. 2 cm tykk)
    4
  • sitron helst økologisk, revet skall og saft
    1
  • pepper, fersk kvernet pluss ekstra etter smak
    1 klype
  • sjalottløk delt i to
    100 g
  • liten sjampinjong, fersk delt i skiver
    300 g
  • tørr hvitvin
    50 g
  • fløte
    50 g
  • bearbeidet ost (feks. Laughing Cow®)
    200 g
    200 g kremost
  • muskatnøtt, malt
    2 klype

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Protein 45 g
Kalorie 2763 kJ / 660 kcal
Tuk 48 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 27 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše