Zařízení & příslušenství
Ostekjeks
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 30min.
60 stykker
Suroviny
-
200 g gulost, delt i biteredamerost delt i biter200 g
-
hvetemel200 g
-
smør, usaltet kaldt, delt i biter120 g
-
egg1
-
salt½ - 1 ts
-
spisskummenfrø (volitelně) til dryssing
-
sesamfrø (volitelně) til dryssing
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 stykke
Protein
3 g
Kalorie
337 kJ /
80 kcal
Tuk
6 g
Vláknina
0.2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kokebok
158 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Ciabattine
Žádné hodnocení
Vegetariske pølseruller
Žádné hodnocení
Australske Kjøttpaier
Žádné hodnocení
Havrekjeks
Žádné hodnocení
Kjøttpaier med rosmarin
Žádné hodnocení
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1hod. 35min.
Quinoamuffins med skinke og ost
1hod. 30min.
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Žádné hodnocení
Speltpizza med sikori og taleggio
Žádné hodnocení
Vannkringle
1hod.
Potetlefse
1hod.
Terte med purre og skinke
1hod. 55min.