Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 gambi di citronella, fresca
- 10 g di zenzero fresco, a fette sottili
- 2 peperoncini rossi piccanti freschi, tagliati a metà, privati dei semi
- 30 g di pasta di curry rosso
- 60 g di pasta di Tom Yum (vedi consiglio)
- 800 g di acqua
- 250 g di latte di cocco
- 20 g di salsa di pesce
- 15 g di succo di limone
- 20 g di vino bianco, secco
- 200 g di funghi shimeji freschi (siehe Tipp)
- 400 g di gamberi, congelati, non sgusciati, senza testa
- 400 g di filetti di pesce, con o senza pelle, a cubetti (5 cm)
- 2 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate, per cospargere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 3.2 g