Kompatibilní verze
Pesto al formaggio con anacardi, pomodori secchi e finocchietto selvatico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di anacardi non salati
- 5 g di finocchietto selvatico secco
- 3 pomodori secchi a pezzi
- 50 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 100 g di formaggio fresco spalmabile
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 774 kJ / 185 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 12.7 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto radicchio e noci
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Salsa peperoni rossi e mele
35min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Pesto di rucola
10 min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1 Std. 30 Min
Pesto alla siciliana
15min
Crema di panzanella
40min
Salsa dip ai peperoni (vegan)
15min
Pesto rosso
15min
Crema spalmabile di funghi
35min
Pesto di ricotta e noci
10 min