Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpo
- 500 g di acqua
- 5 g di sale
- 700 g di polpo fresco (vedere consigli)
Farinata
- 150 g di farina di ceci
- 450 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- fiori edibili q.b. per servire
- di sale in cristalli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565.9 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Crema di patate con polpo
1h
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3ωρ.
Baccalà alla veneziana con polenta
1 Std. 45 Min
Insalata di mare in vasetto
50 Min
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40 λεπτ.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Crema di ceci con vongole
40 λεπτ.
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.