Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpo
- 500 g di acqua
- 5 g di sale
- 700 g di polpo fresco (vedere consigli)
Farinata
- 150 g di farina di ceci
- 450 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- fiori edibili q.b. per servire
- di sale in cristalli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565.9 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 godz.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2 godz.
Crema di ceci con cozze piccanti
30 min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1 godz.
Baccalà in crosta di pistacchi, olio agli agrumi finocchi e melagrana
40min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 godz.
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 godz.
Crema di ceci con vongole
40min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30min