Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpo
- 500 g di acqua
- 5 g di sale
- 700 g di polpo fresco (vedere consigli)
Farinata
- 150 g di farina di ceci
- 450 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di pomodorini ciliegia, a metà
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- fiori edibili q.b. per servire
- di sale in cristalli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565.9 kJ / 135.3 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 5.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1h 30min
Polpo agli agrumi
1h
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1h 35min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5h 30 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h