
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpo
- 500 g di acqua
- 5 g di sale
- 700 g di polpo fresco (vedere consigli)
Farinata
- 150 g di farina di ceci
- 450 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- 120 g di pomodorini ciliegia a metà
- 40 g di olive taggiasche denocciolate
- fiori edibili q.b. per servire
- di sale in cristalli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 135.3 kcal / 565.9 kJ
- Protein
- 14.3 g
- Tuk
- 5.9 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1hod. 35min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5hod. 30min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5hod. 30min
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2hod.
Insalata di polpo, patate e cannellini con olio al limone
3hod.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Polpo agli agrumi
1hod.
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1hod. 10min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.