Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g d'huile de colza
- 500 g de sauté d'agneau, coupé en morceaux
- beurre, pour la poêle
- 100 g de vin blanc
- 300 g d'eau
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 200 g de carottes nouvelles, coupées en tronçons de 3 cm
- 200 g de navets nouveaux, coupés en quatre
- 200 g de pommes de terre, coupées en cubes
- 300 g de petits pois frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1565.5 kJ / 375.5 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 239 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1u.
Couscous de veau
1h 25min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps
1h 10 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 godz. 10 min
Blanquette de dinde
1h 40min
Gigot d'agneau en croûte d'épices et légumes de printemps
1u.
Poulet basquaise
50min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Bœuf carottes
2h