
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan coupé en morceaux
- 50 g d'emmental coupé en morceaux
- 800 g de salsifis
- 650 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau coupés en tronçons
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 600 g de lait
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 283.8 kcal / 1186.5 kJ
- Protein
- 12.2 g
- Tuk
- 14.2 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45min
Courgettes à la farce marine
1hod. 15min
Soufflé aux endives et parmesan
1hod. 20min
Gratin de macaroni au bœuf et à la courge
1hod. 35min
Gratiné de cannelloni au vert
1hod. 45min
Restes de dinde et de légumes en gratin
50min
Pommes de terre farcies et gratinées à la moutarde
1hod. 15min
Œufs gratinés à la hongroise
1hod. 30min
Lasagne aux légumes à la béchamel légère
1hod.
Gratin de légumes à la noix de muscade
1hod. 15min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1hod. 15min
Tartiflette aux courgettes
55min