Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 800 g de salsifis
- 650 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 600 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1186.5 kJ / 283.8 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagnes à la béchamel au camembert
1h
Colcannon irlandais
1sa 10 dk
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1h
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1sa 10 dk
Gratin de crêpes à la farine de châtaigne
1h
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1sa 25 dk
Chou frisé à l'italienne
1 godz. 50 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Tartiflette aux courgettes
55min
Parmentier de boudin à la patate douce
50min