Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g d'emmental, coupé en morceaux
- 800 g de salsifis
- 650 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 40 g de beurre
- 40 g de farine de blé
- 600 g de lait
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1186.5 kJ / 283.8 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Sacharidy
- 24.8 g
- Tuk
- 14.2 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Pizza aux légumes
1h 30min
Quiche sans pâte aux haricots verts et pommes de terre
1h
Quiche à l'endive et au lard
1 Std. 15 Min
Penne à la crème de chou-fleur
1h
Lasagnes à la béchamel au camembert
1h
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 godz. 10 min
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
1h 5min
Tartiflette aux courgettes
55 Min
Gratin de coquillettes au poireau
45 Min
Gratin d'endives à l'italienne
1 Std. 45 Min