Gratin de salsifis, béchamel au poireaux

Gratin de salsifis, béchamel au poireaux

4.6 43 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 portions

Suroviny

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 50 g d'emmental coupé en morceaux
  • 800 g de salsifis
  • 650 g d'eau
  • 200 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 40 g de beurre
  • 40 g de farine de blé
  • 600 g de lait
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 12.2 g
Kalorie 1186.5 kJ / 283.8 kcal
Tuk 14.2 g
Vláknina 4.5 g
Sacharidy 24.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...