Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 2 échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre, coupé en dés, et 10 g pour le moule à tarte
- 800 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 1 c. à café rase de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 c. à soupe de persil frais, ciselé
- 200 g d'abondance, coupé en dés
- 2 œufs
- 2 pâtes feuilletées
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1996 kJ / 479 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Croustade lardons et champignons
1 Std. 15 Min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Champignons farcis
13 godz. 15 min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3hod. 15min
Avocat farci au crabe
40 Min
Soufflé aux asperges
1 Std. 10 Min
Croustade aux champignons
1 Std. 15 Min
Tarte aux oignons et curé nantais
1 Std. 30 Min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1h 45 min.
Flans de courge au gorgonzola et aux noix
1 Std. 5 Min
Tourte de pommes de terre au cantal
1 Std. 30 Min