Überbackene Knödel mit Spinat und Speck
TM6

Überbackene Knödel mit Spinat und Speck

4.4 (647 hodnocení)

Suroviny

  • 15 g Öl
  • 70 g Speckwürfel
  • 200 g Zwiebeln, in Ringen (5 mm)
  • 6 - 8 Kartoffelklöße (ca. 500 g), vom Vortag
  • 400 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
  • 80 g Erbsen, TK
  • 100 g Emmentaler, in Stücken
  • 100 g Milch
  • 100 g Sahne
  • 20 g Speisestärke
  • ¾ TL Salz
  • ½ TL Pfeffer
  • 2 Prisen Muskat
  • 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1334 kJ / 318 kcal
Protein
12 g
Sacharidy
27 g
Tuk
17 g
Vláknina
2.6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty