
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Öl
- 70 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln in Ringen (5 mm)
- 6 - 8 Kartoffelklöße (ca. 500 g), vom Vortag
- 400 g Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt
- 80 g Erbsen, TK
- 100 g Emmentaler in Stücken
- 100 g Milch
- 100 g Sahne
- 20 g Speisestärke
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 318 kcal / 1334 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30min
Zucchini-Knödel-Lasagne
1hod. 10min
Mediterrane Klößchen
30min
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1hod. 15min
Ravioli-Lasagne
1hod.
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1hod.
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1hod. 50min
Rosenkohl-Schupfnudeln mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Maultaschen-Auflauf
45min
Cremig-bunter Gnocchitopf mit Salamistreifen
30min
Schupfnudel-Bratwurst-Auflauf
1hod. 20min
Gemüse-Kroketten-Auflauf mit Fleischbällchen
55min