Kompatibilní verze
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pasta sfoglia pronta
- latte q.b.
- tuorlo q.b.
- 60 g di Gorgonzola, a pezzi
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 g gherigli di noci spezzettati grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2565.5 kJ / 613 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 45.1 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 705.5 mg
Alternativní recepty
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2h 30 min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15 min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Sformatini patate e porri
55 min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10 min
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25 min