Kompatibilní verze
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di pasta sfoglia pronta
- latte q.b.
- tuorlo q.b.
- 60 g di Gorgonzola, a pezzi
- 80 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 g gherigli di noci spezzettati grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2565.5 kJ / 613 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 36.9 g
- Tuk
- 45.1 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 705.5 mg
Alternativní recepty
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1h 30min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2h
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Mini strüdel salati al porro e salmone
1 godz. 20 min
Tartufini salati
3 Std.
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 Min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 godz. 15 min
Fonduta
8sa 20 dk
Sformatini di patate con cuore filante
40min