Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di carne cotta avanzata, (arrosto, lesso) a pezzi
- 80 g di mortadella a fette
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 40 g di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 5 porzioni
- Kalorie
- 10753 kJ / 2570 kcal
- Protein
- 258.8 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 154.9 g
- Nasycený tuk
- 63.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 2304.9 mg
Alternativní recepty
Vellutata di patate e zucca
50min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1 Std.
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min
Contorno di agretti
40min
Mini mousse alle pesche
5h
Sformatini di agretti
1 Std.
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3 Std. 30 Min
Muffin di pane raffermo al cioccolato
1 Std. 30 Min
Confettura di riciclo
2h
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Bigoli con ragù di anatra
2h
Roastbeef in salsa verde con patate
40min