Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di carne cotta avanzata, (arrosto, lesso) a pezzi
- 80 g di mortadella a fette
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 1 uovo
- 40 g di pangrattato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 5 porzioni
- Kalorie
- 10753 kJ / 2570 kcal
- Protein
- 258.8 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 154.9 g
- Nasycený tuk
- 63.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 2304.9 mg
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Finocchi gratinati
30 min
Polpette di ricotta al sugo
50min
Ceci al pomodoro
40min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2 godz. 30 min
Cantucci farina di castagne e albicocche secche
2h
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Insalata di polpo e patate
2h
Mondeghili
40min
Gnocchi alla romana alle erbette
1 godz. 30 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 godz. 30 min
Polpettone classico (TM6)
1 Std. 15 Min