![Locro Locro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B4AF3772-B70C-471B-9067-1F86A1308434/Derivates/d275d90c-94f4-482c-828b-e3a7d6904e11.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g maíz pisado blanco (previamente remojado durante 24 hs)
- 700 g de agua
- 70 g de porotos blancos secos (previamente remojado durante 24 hs)
- 150 g de cebolla de verdeo
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de maíz
- 200 g de carne de ternera nalga o roast beef, cortada en cubos de 3 x 3 cm
- 200 g de bondiola de cerdo cortada en cubos de 3 x 3 cm
- 100 g de panceta ahumada cortada en cubos
- 1 patita de cerdo (aprox.150 g) (opcional)
- 150 g de vino blanco
- 40 g de extracto de tomate
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de ají molido
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 ½ cucharadita de sal
- 500 g de agua o hasta llegar a la marca max. del vaso
- 1 chorizo (aprox. 150 g)
- 150 g de zapallo en cubos
- 250 g de agua hirviendo, o hasta llegar a la marca max. del vaso
- perejil fresco picado, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2304 kJ / 551 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Postrecitos de chocolate
1 godz. 20 min
Budín de mandarinas
55 min
Ñoquis de papa
1 godz. 30 min
Calabaza rellena con arroz y verduras
45 min
Humita
50 min
Tarta Pascualina
1 godz. 30 min
Budín de naranja
1 godz.
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Fainá
2h 25min
Polenta cremosa con queso y salsa boloñesa
1h 45min
Puré de papas al estilo Argentino
50 min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min