Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
manteca para enmantecar el molde
nebo aceite de coco para aceitar el molde - 100 g de semillas de girasol
- 100 g de semillas de zapallo
- 100 g de semillas de lino
- 50 g de semillas de sésamo
- 100 g de nueces peladas
- 6 huevos
- 1 cucharadita de polvo de hornear
- ½ cucharadita sal
- 150 g de agua tibia
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1063 kJ / 254 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Tarta soufflé de espinaca
1h
Manteca de maní y mantecol
2h 20min
Manteca de almendras
1 Std. 10 Min
Magdalenas de parmesano y hierbas
20 min
Torta de chocolate y nuez
30 min
Magdalenas de nueces pecán
30 min
Pan nube de palta
45 min
Crackers de semillas
50min
Manteca clarificada o ghee
35min
Helado de palta y banana
5 Min
Budín de naranja
1h
Pan de almendras, nueces y harina de coco
50min