Kompatibilní verze
Ñoquis de zanahoria con crema de zapallito italiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ñoquis de zanahoria
- 100 g de queso parmesano cortado en trozos de 3 cm
- 500 g de agua
- 500 g de zanahoria pelada y cortada en rodajas de 2 cm
- 600 g de zapallito italiano sin pelar y cortado en cubos de 1 cm
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 huevo
- 20 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 300 g de harina y algo más para espolvorear
Crema de zapallito italiano
- 40 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de agua
- 2 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 40 g de queso parmesano cortado en láminas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2318 kJ / 554 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 21 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de frutillas y dulce de leche
45 Min
Humita
50 Min
Panqueques con dulce de leche
1 Std. 15 Min
Quiche de zapallito italiano
1 Std. 10 Min
Ñoquis con salsa rosa
2 godz. 25 min
Hamburguesa de porotos azuki
1h 30min
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Tarta soufflé de espinaca
1 Std.
Crumble de manzanas
1h 30min
Empanadas de humita
1h 30min
Pastel de papa
1 Std. 10 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min