Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina 0000
- 150 g de agua
- 100 g de manteca en trozos
- 1 cucharadita de sal
Relleno
- 200 g de queso provolone en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de morrón rojo en trozos
- 1 diente de ajo (volitelně)
-
400
g de hojas de acelga (lavadas y escurridas)
nebo 400 g de hojas de espinaca frescas (lavadas y escurridas) - 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 100 g de pasas de uva sin semilla, previamente hidratadas en agua templada (volitelně)
- 2 huevos duros picados
- 100 g de aceitunas negras sin carozo cortadas en cuartos
Armado
- harina un poco para espolvorear
- 1 huevo batido
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 892 kJ / 213 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Tarta Pascualina
1h 30min
Fainá
2 Std. 25 Min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Puré de papas al estilo Argentino
50 Min
Budín de naranja
1h
Ñoquis de papa
1h 30min
Budín de mandarinas
55 Min
Empanadas de carne
1h 50min
Empanadas de humita
1h 30min
Pastel de papa
1 godz. 10 min
Pepitas
55 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1h 25min