
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizza dough
- 30 g extra virgin ólífuolía líka til að smyrja skál
- 220 g vatn við stofuhita
- 1 tsk sykur
-
20
g ferskt ger
nebo 2 tsk þurrger (8 g) - 400 g brauðhveiti líka til að sáldra á borð
- 30 g extra virgin ólífuolía
- 1 tsk salt
Margherita topping
- 200 g mozarella í bitum
- 250 g maukaðir tómatar, úr dós
- 2 - 3 hnífsoddur salt eftir smekk
- 1 msk extra virgin ólífuolía
- 10 - 15 basilika, fersk rifin niður
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 607 kcal / 2544 kJ
- Protein
- 20 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risaborgari
1hod. 45min
Hawaiian glútenfrí pizza
Žádné hodnocení
Naan brauð með hvítlauk og kóríander
Žádné hodnocení
Glútenfrí pizza
2hod. 45min
Blómkál í glútenfríu smjördeigi
Žádné hodnocení
Glútenfrí morgunverðarbaka
Žádné hodnocení
Ostastangir
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og timíankex
Žádné hodnocení
Tómatbrauð með eggjum
Žádné hodnocení
Heilkorna páskabrauð með eggjum og reyktum silungi
Žádné hodnocení
Graskers- og heslihnetubaka
Žádné hodnocení
Skinku- og ostasnúðar
1hod.