
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Gruyére ostur í bitum (volitelně)
Smjördeig
- 75 g ósaltað smjör í bitum
- 150 g hveiti
- ½ tsk salt
- 50 g vatn
Fylling
- 200 g beikonkurl
- 4 egg
- 50 g mjólk
-
100
g sýrður rjómi
nebo 100 g rjómi (úr kúamjólk) - ¼ tsk salt
- 2 hnífsoddar svartur pipar
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneið
- Kalorie
- 290 kcal / 1215 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 17 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risaborgari
1hod. 45min
Hawaiian glútenfrí pizza
Žádné hodnocení
Naan brauð með hvítlauk og kóríander
Žádné hodnocení
Glútenfrí pizza
2hod. 45min
Blómkál í glútenfríu smjördeigi
Žádné hodnocení
Glútenfrí morgunverðarbaka
Žádné hodnocení
Ostastangir
Žádné hodnocení
Hvítlauks- og timíankex
Žádné hodnocení
Tómatbrauð með eggjum
Žádné hodnocení
Heilkorna páskabrauð með eggjum og reyktum silungi
Žádné hodnocení
Graskers- og heslihnetubaka
Žádné hodnocení
Skinku- og ostasnúðar
1hod.