Zařízení & příslušenství
Scalogno brunito (350 g)
Příprava 10min.
Celkový 25min.
1 Ricetta completa
Suroviny
-
10 g di olio di oliva10 g di olio extravergine di oliva
-
10 g di burro
-
350 g di scalogni puliti e a metà per il lungo
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Ricetta completa
Sodík
45 mg
Protein
5 g
Kalorie
1194 kJ /
285 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
5.1 g
Nasycený tuk
9 g
Sacharidy
12 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Le basi
16 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Peperonata sottovuoto
1hod.
Olio alle erbe aromatiche
360hod. 15min.
Medaglioni di vitello sottovuoto
2hod.
Bocconcini di manzo dorati (ben cotti)
10min.
Cipolle piccanti insaporite
20min.
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25min.
Scalogno brunito (250 g)
25min.
Scalogno insaporito (350 g)
25min.
Scalogno insaporito (250 g)
20min.
Cipolle dorate (200-300 g)
20min.
Cipolle insaporite (300 g)
20min.
Cipolle insaporite (200 g)
20min.