Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10
g di olio extravergine di oliva
nebo 10 g di olio di oliva - 10 g di burro
- 350 g di scalogni, puliti e a metà per il lungo
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 45 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scalogno insaporito (250 g)
20 Min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25 Min
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Cipolle e aglio dorati
20 Min
Peperoni e cipolle insaporite
25 Min
Scalogno brunito (250 g)
25 Min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4 godz. 30 min
Pollo alla birra a Cottura Lenta con purè di zucca e patate
4h 10min
Cipolle insaporite (300 g)
20 Min
Cipolle insaporite (200 g)
20 Min
Patate Sottovuoto
2 Std.
Mele sottovuoto alla cannella
1j 50 menit