Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 100 g di mandorle pelate
- 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 6488 kJ / 1551 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 146.2 g
- Nasycený tuk
- 45.4 g
- Vláknina
- 13.2 g
- Sodík
- 1376.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto radicchio e noci
10min
Pasta con pesto di nocciole e basilico (1 porzione)
30 min
Pesto di pomodori secchi
10min
Pesto di rucola
10min
Menù: Crema di ravanelli e quiche di foglie di ravanello (Bimby Friend)
1 Std. 15 Min
Semi di zucca speziati
35min
Sciroppo di amarene
24h 40min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3h
Cocktail agli agrumi
40 Min
Mousse di ricotta all'arancia
15 min
Pesto di ricotta e noci
10min