Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di latte intero
- 200 g di brodo di carne
- 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 1428 kJ / 341 kcal
- Protein
- 15.4 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Vláknina
- 14 g
- Sodík
- 1094.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cipolle tritate
5 min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Salsa olandese alla paprika e peperoni
15min
Meringhe affogate
40min
Composta di pomodori e capperi
1 godz.
Cavolfiori con bagna cauda e scorzone
30 min
Frappè al caffè
10min
Salsa pomodoro e feta
10min
Salsa ai capperi
10min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Salsa appetitosa
10min