
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di latte intero
- 200 g di brodo di carne
- 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 341 kcal / 1428 kJ
- Protein
- 15.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Vláknina
- 14 g
- Nasycený tuk
- 11.9 g
- Sodík
- 1094.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Millefoglie di Natale con crema al mascarpone
3 godz. 30 min
Polenta con i funghi
1 godz. 15 min
Mousse fragole e limone
8 godz. 15 min
Gelato alla ricotta con mirtilli e coulis di lamponi
4 godz. 30 min
Risotto all'arancia con ragù di anatra
40 min
Frappè pesca, té verde e menta
10 min
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 godz.
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1 godz. 5 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 godz.