Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g di acqua
- 200 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische
- ½ lime, la scorza a pezzi senza la parte bianca
- 10 g di zenzero a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 g di pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1957.6 kJ / 467.9 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 70 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 197.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 godz. 50 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min