Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g di acqua
- 200 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische
- ½ lime, la scorza a pezzi senza la parte bianca
- 10 g di zenzero a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 g di pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1957.6 kJ / 467.9 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 34 g
- Nasycený tuk
- 70 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 197.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.