Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4058 kJ / 970 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 60 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 898 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Salted Fish Pork Belly
30min
Rice Wine Chicken
30min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Buddha's Delight
55min
Yam Rice
45min
Chai Buey
1h 45min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min