Zařízení & příslušenství
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
Příprava 5min.
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
-
water1900 g
-
waxed duck thigh cut in 2 pieces1
-
waxed pork belly cut in 3 pieces300 g
-
Chinese sausages100 g
-
Chinese liver sausages100 g
-
garlic cloves3
-
fresh ginger cut in slices20 g
-
dried shrimp rinsed20 g
-
dark sesame oil (toasted)20 g
-
Basmati rice rinsed350 g
-
light soy sauce30 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce20 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
898 mg
Protein
26 g
Kalorie
4058 kJ /
970 kcal
Tuk
60 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
78 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
One-Pot Rice Meals
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and sour pork ribs
40min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Authentic Meat Floss
1hod. 40min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min.
Steamed Chicken Essence
1hod. 10min.
Lotus Leaf Glutinous Rice
1hod. 35min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Yam Rice
45min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.