Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh, cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly, cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger, cut in slices
- 20 g dried shrimp, rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 4058 kJ / 970 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 78 g
- Tuk
- 60 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 898 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Porridge With Century Egg
30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Chicken porridge with century egg
30 Min
Salted Chicken
5h 10min
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min