
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1900 g water
- 1 waxed duck thigh cut in 2 pieces
- 300 g waxed pork belly cut in 3 pieces
- 100 g Chinese sausages
- 100 g Chinese liver sausages
- 3 garlic cloves
- 20 g fresh ginger cut in slices
- 20 g dried shrimp rinsed
- 20 g dark sesame oil (toasted)
- 350 g Basmati rice rinsed
- 30 g light soy sauce
- 30 g oyster sauce
- 20 g dark soy sauce
- 30 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 sprig spring onion chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 970 kcal / 4058 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 60 g
- Sacharidy
- 78 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Sodík
- 898 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salted Fish Pork Belly
30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Mapo tofu
15min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2hod.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chicken Porridge With Century Egg
30min