Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Rotkohl, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 971 kJ / 232 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Waldorfsalat mit Cranberrys
20 Min
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Apfelrotkohl
1 Std. 10 Min
Schwarzwurzeln mit Curry-Hollandaise
1 Std.
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10 Min
Glühwein-Rotkohlsalat mit Camembert und Nüssen
2h 45min
Haselnuss-Crunch mit Lauchzwiebeln
20 Min
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20 Min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Wirsingrouladen
1 Std. 30 Min
Getrüffeltes Topinambur-Süppchen
35min