
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Rotkohl in Stücken
- 1 Zwiebel halbiert
- 40 g Butter in Stücken
- 1 Vanilleschote
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Rotweinessig
- 20 g Zucker
- 1 TL Salz
- 1 Prise Piment
- 100 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Rotwein, trocken
- 2 Wacholderbeeren
- 2 Birnen entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- 50 g Johannisbeer-Gelee
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 232 kcal / 971 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1hod.
Rahm-Spitzkohl mit Zitrone
35min
Glasierte Mairübchen
25min
Kabeljau mit Johannisbeersauce und Linsen-Gemüse
1hod.
Lammfrikadellen auf Mairübchenragout
1hod.
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1hod. 15min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2hod. 10min
Pastinaken-Apfel-Salat mit Fischfilet und Paprikahaube
20min
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Süßkartoffelstampf mit Thymian-Nuss-Butter
30min
Apfelrotkohl
1hod. 10min