Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Radicchio, in Stücken
- 100 g Eichblattsalat, grün, grob zerzupft
- 2 Streifen Zitronenschale, unbehandelt (1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 45 g Zucker
- 45 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- 100 g Öl
- ½ TL Pfeffer
- 10 Stängel Thymian, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1193 kJ / 285 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Carpaccio
2h 45min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45 min
Kräuterquark
10min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Wirsingslaw mit Honigdressing
10min
Feldsalat mit Joghurt-Blutorangen-Dressing
10min
Zwiebel-Vinaigrette für Artischocken
5min
Rote-Bete-Apfel-Salat
15min
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20 min
Leichter Kartoffelsalat mit Joghurt-Senf-Dressing
1 godz. 45 min