Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g Sesam
- 100 g Aprikosen, getrocknet, entsteint
- 600 g Rotkohl, in Stücken
- 200 g Möhren, in Stücken
- 1 Apfel, in Stücken
-
20
g Sesamöl
nebo 20 g Olivenöl - 100 g Orangensaft, frisch gepresst
- 20 g Rotweinessig
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 2 - 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- 200 g Bratenreste, vom Vortag (vom Hähnchen, Schwein oder Rind), in mundgerechten Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1264 kJ / 301 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 11.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingslaw mit Honigdressing
10min
Blumenkohl-Rotkohl-Salat
25 min
Zitronen-Wermuth-Vinaigrette mit Ofengemüse
1 Std.
Haselnuss-Crunch mit Lauchzwiebeln
20 min.
Gemüse-Ei-Förmchen mit Graupen
1h 30 min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 min.
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20 min.
Weißkohlrohkost
10min
Rosenkohlsalat
25 min
Orangen-Rotkohl-Salat mit Datteln
10min
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1h 10min
Rotkohl-Birnen-Salat mit Walnüssen
10min