
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Butter
- 40 g Pinienkerne
- 8 Stängel Kerbel abgezupft
- 6 Stängel Petersilie abgezupft
- 4 Eier (Kl. M), hart gekocht, halbiert
- 1 TL Fleur de Sel
- 4 Prisen Pfeffer
- 1 Bund Schnittlauch in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 343 kcal / 1438 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Matjes mit Radieschensalat
50min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1hod. 15min
Erdbeer-Granita
13hod.
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20min
Gehackter Obstsalat mit Sabayon
30min
Pochierter Porree mit Senf-Vinaigrette
45min
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15min
Rotkohlsalat mit Feigen und Gorgonzola
10min
Spitzkohl-Möhren-Slaw
45min
Feldsalat mit Walnussvinaigrette
10min