Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 550 g Fenchel, in Streifen (2 cm)
- 450 g Möhren, in Streifen (1 x 4 cm)
- 3 rote Paprika, in Streifen (1 x 4 cm)
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 300 g Cherry-Tomaten
- 150 g Zucker
- 65 g Weißweinessig
- 70 g Noilly Prat
- ½ TL Zitronenschale, gerieben
- 2 Prisen Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 40 g Olivenöl
- 1000 g Wasser
- 50 g Essig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 702 kJ / 168 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 80 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salat mit gebratenen Garnelen
20min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Garnelen-Knoblauch-Tarte
1 Std. 45 Min
Salat mit Artischocken und Kapern-Ei-Dressing
35min
Spargel mit Thunfisch und Zitronen-Vinaigrette
1h
Bohnensalat mit Lammkoteletts
50min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20min
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45min
Blätterteig-Tartes mit roten Zwiebeln und Ziegenkäse
1h
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 Std. 35 Min
Ziegenkäse-Walnuss-Omelette
30min