![Tradición italiana de carne molida y coliflor Tradición italiana de carne molida y coliflor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab709a49-6a19-4859-ab35-e76147d4ee1a/Derivates/fe878b1c-f045-4a37-ba11-92a29ef3ccdf.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de coliflor, en trozos (3-4 cm)
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de echalot, pelado y en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de carne molida de res
- 200 g de jitomate, en trozos (3 cm)
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de tomillo seco
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de chile en polvo
- 1 cdita de orégano seco
- 80 g de puré de jitomate
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
-
250
g de queso mozzarella, en trozos (1 cm)
nebo 250 g de queso mozzarella, rallado - 5 g de hojas de tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2075.5 kJ / 496.1 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 805.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Carne de res a la jardinera
40min
Fajitas de res con verduras salteadas
30min
Arroz huérfano (Nuevo León)
1h
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55 min
Pescado a la veracruzana
30min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Bowl de cerdo
45 min
Pescado agridulce con arroz TM6
1 Std. 5 Min
Puré de papa y poro
40min
Pescado con salsa de morrón
45 min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min