
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de coliflor en trozos (3-4 cm)
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de echalot pelado y en mitades
- 2 dientes de ajo pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de carne molida de res
- 200 g de jitomate en trozos (3 cm)
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de tomillo seco
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de chile en polvo
- 1 cdita de orégano seco
- 80 g de puré de jitomate
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
-
250
g de queso mozzarella en trozos (1 cm)
nebo 250 g de queso mozzarella, rallado - 5 g de hojas de tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 496.1 kcal / 2075.5 kJ
- Protein
- 29.1 g
- Tuk
- 38.5 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Sodík
- 805.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2 godz.
Frittata de calabaza y ricotta
40 min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1 godz.
Frittata de pollo
35 min
Pescado con salsa de morrón
45 min
Pastel azteca
1 godz. 20 min
Horneado de pasta con atún
30 min
Puré de papa y camote con chile morita
45 min
Sopa de brócoli
15 min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min