Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de coliflor, en trozos (3-4 cm)
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra molida
- 30 g de echalot, pelado y en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 30 g de aceite de oliva
- 600 g de carne molida de res
- 200 g de jitomate, en trozos (3 cm)
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de tomillo seco
- ½ cdita de albahaca seca
- ½ cdita de chile en polvo
- 1 cdita de orégano seco
- 80 g de puré de jitomate
- 60 g de crema (min 30% de grasa)
-
250
g de queso mozzarella, en trozos (1 cm)
nebo 250 g de queso mozzarella, rallado - 5 g de hojas de tomillo fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2075.5 kJ / 496.1 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 805.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Pastel de carne
40 min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 min
Chuleta de cerdo con puré de zanahoria
1h
Pescado con salsa de morrón
45 min
Albóndigas en salsa de tomate con arroz
1h 15min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 min
Frittata de calabaza y ricotta
40 min
Sopa de coliflor y pollo
40 min
Calabazas rellenas en salsa de chabacano
1 godz. 30 min