Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 ramitas perejil fresco
- 2 piezas echalot, cortado a la mitad
- 1 diente de ajo
- 30 g de rama de apio, cortado en trozos
- 20 g de jengibre, pelado y cortado en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de floretes de coliflor
- 150 g de zanahoria, cortado en rodajas de 0,5 cm
- 600 g de agua
- 1 cda caldo de verduras en pasta
- 2 cdita cúrcuma en polvo
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, cortado en trozos (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 5317 kJ / 1270.8 kcal
- Protein
- 127.8 g
- Sacharidy
- 69 g
- Tuk
- 55.4 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 20.4 g
- Sodík
- 550.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Pescado a la Veracruzana
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pollo a la paprika en olla
45min
Lomo en salsa de cacahuate
15min
Quinoa al azafrán con pollo al horno en salsa de pimiento rojo y tomate
1h
Pierna de cerdo colorada
1h
Chow Mein
55 Min
Sopa rápida de curry con pollo, coles de Bruselas y rollitos de pan
45min
Muslos de pollo a la cerveza.
1 Std. 30 Min
Ensalada de Tocino y Ejotes con Nueces tostadas y Parmesano
25min