Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de gruyère (doux), sans croûte, découpé en bâtonnets (2 x 2 cm, voir conseils)
- 200 g de cornichons
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 4 cervelas dont la peau a été retirée, éventuellement coupés en deux et placés au congélateur toute la nuit
- 1 c. à soupe de moutarde (douce)
- 50 g de vinaigre de vin blanc
- 70 g d'huile végétale
- ½ c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre, moulu
- 100 g d'oignons (volitelně)
- 10 g de persil frais, effeuillé
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, coupée finement pour la décoration (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3684 kJ / 880 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 2411 mg
Alternativní recepty
Salade de poulet au curry
30min
Croûtes au fromage au four
35min
Salade au cervelas et fromage
25min
Riz Casimir
45min
Poulet stroganov
50min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Pain accordéon aux herbes
1h 20min
Fromage d’Italie pané
40min
Linguine saumon et vodka
20min
Focaccia aux tomates
40min
Risotto alle cinque P
30min
Macaronis du chalet
45min