Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto
- 180 g de pomme, type fuji ou gala, coupée en morceaux d'1 cm
- 820 g d'eau
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de jambon fumé, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1861.5 kJ / 444.8 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 67.5 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 3.5 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 670.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Riz au poulet et chorizo
35min
Crumble de poulet aux légumes d'automne
1 Std. 15 Min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Gratin de figue, chèvre et pomme de terre
1h
Risotto de bœuf, carotte et tomate
45min
One pot pasta aux lardons, courge et romarin
35min
Macaroni à la montagnarde
45min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40min