Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie

Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie

4.5 141 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 400 g d'eau
  • 300 g de carottes coupées en bâtonnets comme des frites
  • 200 g de panais coupé en bâtonnets comme des frites
  • 4 feuilles de sauge fraîche
  • 4 blancs de poulet (120 g chacun env.)
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 5 g de farine de blé
  • 5 g de beurre
  • 60 g de tomme de Savoie coupée en dés
  • 5 g d'huile d'olive

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 345.8 mg
Protein 34.8 g
Kalorie 1507.8 kJ / 361 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 11.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...