Cassoulet mexicain

Cassoulet mexicain

4.7 169 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 c. à café d'épices à chili
  • 100 g de poivron rouge coupé en brunoise
  • 800 g de tomates concassées en conserve
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de saucisses de Toulouse coupées en rondelles (1,5-2 cm)
  • 100 g de chorizo coupé en rondelles
  • 150 g de grains de maïs en conserve
  • 700 g de haricots blancs en boîte rincés et égouttés

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 2036 mg
Protein 34.3 g
Kalorie 3208 kJ / 769.5 kcal
Tuk 49.8 g
Vláknina 11.8 g
Nasycený tuk 16.8 g
Sacharidy 45.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...