Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 80 g de poivron rouge, taillé en lanières
- 80 g de poivron jaune, taillé en lanières
- 80 g de poivron vert, taillé en lanières
- 400 g de filet de poulet, taillé en lanières
- 6 pincées de sel
- 6 pincées de poivre moulu
- le zeste d'un citron jaune non traité, râpé
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 300 g de lait
- 60 g de farine de blé
- 3 œufs
- 50 g d'oignon nouveau, coupé en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1221.8 kJ / 290.3 kcal
- Protein
- 33.3 g
- Sacharidy
- 18.8 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1176.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Poivrons farcis au riz persillé
45min
Clafoutis aux tomates cerise, mozzarella et basilic
35min
Flan de poireau et pancetta
35min
Tortilla légère à la patate douce
50min
Ragoût de poulet, chorizo et pommes de terre
50min
Clafoutis de courgettes aux tomates confites et bacon
1h 10min
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30min
Gratin de viande hachée, curry et pomme de terre
1h 10min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1h