Kompatibilní verze
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte feuilletée
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm), et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
La garniture
- 30 g de parmesan
- 150 g de fromage de chèvre frais, coupé en morceaux
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 30 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en rondelles
- 2 œufs
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 4 parts
- Kalorie
- 16475 kJ / 3967 kcal
- Protein
- 114 g
- Sacharidy
- 163 g
- Tuk
- 316 g
- Nasycený tuk
- 178 g
- Vláknina
- 9 g
- Sodík
- 3268 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 Std. 15 Min
Pâtes au pesto d'avocat
25 min.
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25 min.
Quiche aux deux fromages et ail confit
2 godz. 10 min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Pâtes au gorgonzola
40 Min
Spaghetti o palmo
35 Min
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Tarte poivron-chèvre
1 Std. 35 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 min
Cake aux tomates séchées et chèvre
45 min