Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'emmental, en morceaux
- 800 g d'eau
- 350 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 800 g de cabillaud
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 8 g de gros sel
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1588.2 kJ / 376.3 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1124.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pâtes au thon à la crème de poivrons
40min
Gratin de poisson
45min
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min
Lasagnes de poisson aux champignons
1h 30min
Lasagne au thon
1h 30min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Gratin de pâtes au thon
35min
Gratin de lieu
1 Std. 25 Min
Lasagne de poireau aux moules
1 Std. 10 Min
Couscous au saumon
55min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45min
Pommes de terre et saumon au four à l'aneth
1h 15min