Gratin de pâtes au poisson et poireaux

Gratin de pâtes au poisson et poireaux

4.1 54 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions

Suroviny

  • 60 g d'emmental en morceaux
  • 800 g d'eau
  • 350 g de blancs de poireau coupés en tronçons
  • 800 g de cabillaud
  • 7 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 7 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 8 g de gros sel
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1124.2 mg
Protein 35 g
Kalorie 1588.2 kJ / 376.3 kcal
Tuk 10.2 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 33.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...