Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g d'emmental, en morceaux
- 800 g d'eau
- 350 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 800 g de cabillaud
- 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 7 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type macaroni
- 8 g de gros sel
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1588.2 kJ / 376.3 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1124.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Gratin de pâtes au thon à la crème de poivrons
40min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min
Gratin de poisson et pommes de terre
1h 10min
Parmentier de poisson au chèvre et persillade
1h 15min
Gratin de ravioli
1h 40min
Gratin de pâtes au thon
35min
Lasagne au cabillaud, courgettes et gingembre
1h 15min
Gratin de lieu
1h 25min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1u.
Parmentier de chou-fleur au saumon
1h 15min