Gratin de pâtes au poisson et poireaux
TM6 TM5

Gratin de pâtes au poisson et poireaux

4.0 (44 hodnocení)

Suroviny

  • 60 g d'emmental, en morceaux
  • 800 g d'eau
  • 350 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
  • 800 g de cabillaud
  • 7 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 7 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches, type macaroni
  • 8 g de gros sel
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1588.2 kJ / 376.3 kcal
Protein
35 g
Sacharidy
33.8 g
Tuk
10.2 g
Nasycený tuk
6 g
Vláknina
4.2 g
Sodík
1124.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty