Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 600 gramů vody
- 650 gramů moučných brambor, malých, se slupkou
- 75 gramů bramborového škrobu
- 1 vejce
- 1 polévkovou lžíci olivového oleje
- ½ čajové lžičky sušeného oregana
- 1 čajová lžička soli
- 2 špetky čerstvě umletého pepře
Náplň
- 100 gramů eidamu, 30 %, na kousky
- 1 cibule (90 gramů) , napůl
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů olivového oleje
- 1 konzerva rajčat (400 gramů)
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 1 špetka cukru
- 1 čajová lžička sušeného oregana
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2148 kJ / 513 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sýrové soufflé
35 Min
Banánovo-čokoládová pomazánka
Žádné hodnocení
Zeleninová bábovka
1h 45min
Rumový likér se skořicí a muškátovým oříškem
30 Min
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Žádné hodnocení
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1h 20min
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50min
Sněhová cesta
6 min
Sušenky s bílou čokoládou
2 Std. 40 Min
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1h 45min
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20 min