Zařízení & příslušenství
Sejkory se skořicovou omáčkou
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porce
Suroviny
Sejkory
-
500 gramů brambora na čtvrtky
-
1 vejce
-
200 gramů hladká mouka
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
1 troška (1/8 čajové lžičky) pepře, mletého
Omáčka
-
100 gramů perníku na strouhání
-
250 gramů červeného vína
-
500 gramů vody
-
3 polévkové lžíce cukru
-
¼ čajové lžičky skořice
-
3 kusy hřebíčku
-
2 polévkové lžíce švestkových povidel
-
20 gramů hladká mouka
-
1 troška (1/8 čajové lžičky) soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10.6 g
Kalorie
1997 kJ /
477 kcal
Tuk
4.6 g
Vláknina
4.6 g
Sacharidy
88.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Velikonoční majonézová omáčka
30min
Omeleta z kokosové mouky
20min
Bramborové škubánky
1h 10min
Pudingovo-mandlové řezy
2h 30min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1h
Citrónové hummusové noky
Pas d’évaluation
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1h 50min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
1h 40min
Pirohy s bylinkovou náplní
1h 40min
Závin s kuřecím masem
1h 40min
Dýňové knedlíky v ubrousku s houbovo špenátovou smetanovou omáčkou
45min
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1h 20min