Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sejkory
- 500 gramů brambor, na čtvrtky
- 1 vejce
- 200 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, mletého
Omáčka
- 100 gramů perníku na strouhání
- 250 gramů červeného vína
- 500 gramů vody
- 3 polévkové lžíce cukru
- ¼ čajové lžičky skořice
- 3 kusy hřebíčku
- 2 polévkové lžíce švestkových povidel
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50min
Rajčatový džus
5min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40 min
Makové houstičky s chorizem
2 godz. 30 min
Bílá čokoládová zmrzlina s čerstvým sýrem
12h
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1 Std. 20 Min
Studený rajčatový krém s bazalkou
5min
Hráškovo-mrkvová polévka
1h
Jelení se šípkovou omáčkou
1 Std. 20 Min
Jahodové tiramisu
2 godz. 30 min
Čokoládové lanýžky
6 Std. 20 Min
Mandarinkové řezy
3h 10min