Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sejkory
- 500 gramů brambor, na čtvrtky
- 1 vejce
- 200 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, mletého
Omáčka
- 100 gramů perníku na strouhání
- 250 gramů červeného vína
- 500 gramů vody
- 3 polévkové lžíce cukru
- ¼ čajové lžičky skořice
- 3 kusy hřebíčku
- 2 polévkové lžíce švestkových povidel
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caffé Vanilla
5min
Hrachové kebaby
13 Std. 30 Min
Hot curry
5min
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1h 30min
Rýžový dort se sladkou fazolovou pastou adzuki
Žádné hodnocení
Milkshake s burákovým máslem
15p
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10p
Donuty (bez cukru)
45 Min
Vitello tonato
2óra
Petrželová omáčka persillade
5min
Houbová mouka
5min
Banánové smoothie s arašídy a jogurtem
5min