Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sejkory
- 500 gramů brambor, na čtvrtky
- 1 vejce
- 200 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, mletého
Omáčka
- 100 gramů perníku na strouhání
- 250 gramů červeného vína
- 500 gramů vody
- 3 polévkové lžíce cukru
- ¼ čajové lžičky skořice
- 3 kusy hřebíčku
- 2 polévkové lžíce švestkových povidel
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pivní muffiny se sýrem
35 Min
Zázvorovo-banánový pudink
1 Std. 5 Min
Mandlové pyré
Žádné hodnocení
Brynzové halušky
55 Min
Knedlíky z bramborového těsta s houbami
40 Min
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 Min
Quinoa sushi
2h 45min
Vosí hnízda
45 Min
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10min
Máslové rolované knedlíky
1h 10min
Kulebjaka - piroh se zelím a houbami
2 Std. 40 Min
Špekové knedlíky
50 Min