Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sejkory
- 500 gramů brambor, na čtvrtky
- 1 vejce
- 200 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, mletého
Omáčka
- 100 gramů perníku na strouhání
- 250 gramů červeného vína
- 500 gramů vody
- 3 polévkové lžíce cukru
- ¼ čajové lžičky skořice
- 3 kusy hřebíčku
- 2 polévkové lžíce švestkových povidel
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cibulový koláč tarte flambée (TM6)
Žádné hodnocení
Vanilkové nanuky s tahini, obalené v mandlích
Žádné hodnocení
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1 godz. 5 min
Taštičky s bramborovou-hráškovou nádivkou
Žádné hodnocení
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Žádné hodnocení
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy
2 Std. 30 Min
Masové kuličky s máslovou dýní a bramborem
1 Std. 10 Min
Veganské vafle s kokosovou šlehačkou
55 min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9h 15min
Krevetové lupínky
Žádné hodnocení