Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sejkory
- 500 gramů brambor, na čtvrtky
- 1 vejce
- 200 gramů hladké mouky
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, mletého
Omáčka
- 100 gramů perníku na strouhání
- 250 gramů červeného vína
- 500 gramů vody
- 3 polévkové lžíce cukru
- ¼ čajové lžičky skořice
- 3 kusy hřebíčku
- 2 polévkové lžíce švestkových povidel
- 20 gramů hladké mouky
- 1 špetka soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1997 kJ / 477 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 88.4 g
- Tuk
- 4.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Knedlíčky s čokoládovou náplní a višňovou omáčkou
1h 30 min
Mandlové pyré
Keine Bewertungen
Vanilkové nanuky s tahini, obalené v mandlích
Keine Bewertungen
Smažené kosmatice - květy černého bezu
30 min
Tousty s matjesovou pomazánkou
40 Min
Ořechové semifreddo
8 Std. 20 Min
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2sa 20 dk
Vege burger s marinovaným tofu
1h 30 min
Čokoládový likér s chilli
50 Min
Meruňkový likér
25 Min
Eton Mess
1 Std.
Špenátová roláda s uzeným lososem
50 Min