
Zařízení & příslušenství
Sejkory se skořicovou omáčkou
Příprava 10min
Celkový 20min
4 porce
Suroviny
Sejkory
-
brambora na čtvrtky500 gramů
-
vejce1
-
hladké mouky200 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
pepře, mletého1 troška (1/8 čajové lžičky)
Omáčka
-
perníku na strouhání100 gramů
-
červeného vína250 gramů
-
vody500 gramů
-
cukru3 polévkové lžíce
-
skořice¼ čajové lžičky
-
hřebíčku3 kusy
-
švestkových povidel2 polévkové lžíce
-
hladké mouky20 gramů
-
soli1 troška (1/8 čajové lžičky)
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
477 kcal /
1997 kJ
Protein
10.6 g
Tuk
4.6 g
Sacharidy
88.4 g
Vláknina
4.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Poklady
10 recept
Česká republika
Česká republika