Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 926.2 kJ / 221.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 23.6 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Pasta sfoglia
3 Std. 40 Min
Torta della nonna
1h 30min
Fruttone leccese al cioccolato
1 godz. 40 min
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Tartellette con crema al limone
4h
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Cheescake al caco mela
8h
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h
Bignè con crema pasticcera
3h