Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 926.2 kJ / 221.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 23.6 mg
Alternativní recepty
Crema pasticcera sottovuoto
1h
Millefoglie
5 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3h 30min
Bignè con crema pasticcera
3ωρ.
Pan di Spagna
1h
Bignè con frutti canditi
6h 30min
Crema mousseline
1h
Crema diplomatica
30 Min
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min