
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia i semini
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 221.3 kcal / 926.2 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 13.8 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Sodík
- 23.6 mg
Alternativní recepty
Crostata di frutta fresca con Affettatutto Bimby® (TM6)
7hod.
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3hod. 30min
Pan di Spagna
1hod.
Cigni alla crema diplomatica
2hod.
Millefoglie
5hod.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Torta mimosa
1hod. 5min
Bignè craquelin
2hod.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2hod.
Crema pasticcera sottovuoto
1hod.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1hod. 20min
Bignè con crema pasticcera
3hod.