Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di zucchero di canna
- 250 g di latte intero
- 20 g di amido di mais (maizena)
- 25 g di burro
-
1
stecca di vaniglia, i semini
nebo 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- Nutriční hodnoty
- na 400 g
- Kalorie
- 5092 kJ / 1218 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 235.3 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 18 g
- Sodík
- 0.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa al caramello (TM6)
1h 30 min
Gelato al caramello salato (TM6)
14 Std.
Yogurt con latte condensato
12h 10min
Pasta choux
2u.
Yogurt
12h
Primo sale
13 godz. 30 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Croccante alle mandorle
1h 30 min
Mandorle sabbiate
1u.
Crema mousseline
1u.
Caramello salato
1u.
Caramello liquido
35min