Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di latte intero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di zucchero
- 5 tuorli
-
1
stecca di vaniglia, i semini
nebo 1 bustina di vaniglia in polvere - 1 pizzico di sale
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5531.2 kJ / 1322 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 101.2 g
- Nasycený tuk
- 61.4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 239 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Pasta choux
2 Std.
Cigni alla crema diplomatica
2 Std.
Cheesecake alla crema catalana
4h
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 godz.
Cream tart a cuore (di LuCake)
10h 20min
Torta Diplomatica
3h
Crema mousseline
1h
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Millefoglie
5 godz.
Bignè con crema pasticcera
3h