Krapfen con crema pasticcera

Krapfen con crema pasticcera

4.6 114 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 4hod. 20min.
8 pezzi

Suroviny

Krapfen
  • 170 g di latte
  • 280 g di acqua
  • 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 80 g zucchero
  • 50 g di burro a pezzi
  • 500 g di farina di forza (contenuto di proteine 12%)
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 20 g di succo di limone
Crema pasticcera
  • ½ - 1 stecca di vaniglia si semini estratti
    1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale
  • 100 g zucchero
  • 500 g latte intero
  • 5 tuorli
  • 50 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
  • olio di arachidi
  • zucchero a velo (volitelně) a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Sodík 197.1 mg
Protein 14 g
Kalorie 2003.6 kJ / 478.9 kcal
Tuk 12.3 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sacharidy 77.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...