Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krapfen
- 170 g di latte
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 500 g di farina di forza (contenuto di proteine 12%)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone
Crema pasticcera
-
½ - 1
stecca di vaniglia, si semini estratti
nebo 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale - 100 g di zucchero
- 500 g latte intero
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 197.1 mg
Alternativní recepty
Pandoro TM6
15h 15min
Colomba
9 Std.
Bomboloni croccanti con crema
5h 30min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 Std.
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20 min
Crema diplomatica
30min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Bignè con crema pasticcera
3h
Pizza napoletana
9 Std.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h