Krapfen con crema pasticcera

Krapfen con crema pasticcera

4.6 108 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 4hod. 20min
8 pezzi

Suroviny

Krapfen
  • di latte
    170 g
  • di acqua
    280 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    15 g
  • di zucchero
    80 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di farina di forza (contenuto di proteine 12%)
    500 g
  • uovo
    1
  • tuorlo
    1
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di succo di limone
    20 g
Crema pasticcera
  • stecca di vaniglia si semini estratti
    ½ - 1
    1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale
  • di zucchero
    100 g
  • latte intero
    500 g
  • tuorli
    5
  • di farina tipo 00
    50 g
Terminare la preparazione
  • olio di arachidi
  • zucchero a velo (volitelně) a piacere

Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Kalorie 478.9 kcal / 2003.6 kJ
Protein 14 g
Tuk 12.3 g
Sacharidy 77.6 g
Vláknina 2.1 g
Nasycený tuk 6.1 g
Sodík 197.1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...