
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krapfen
- 170 g di latte
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 500 g di farina di forza (contenuto di proteine 12%)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone
Crema pasticcera
-
½ - 1
stecca di vaniglia si semini estratti
nebo 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale - 100 g di zucchero
- 500 g latte intero
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 478.9 kcal / 2003.6 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 12.3 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Sodík
- 197.1 mg
Alternativní recepty
Alberello di bignè con crema diplomatica
2hod.
Pandoro TM6
15hod. 15min
Pan di Spagna
1hod.
Torta Saint Honoré all'italiana
22hod.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Pizzette
3hod. 40min
Torta mimosa
1hod. 5min
Bomboloni croccanti con crema
5hod. 30min
Calzone fritto
5hod.
Bignè con crema pasticcera
3hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizza napoletana
9hod.