Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Krapfen
- 170 g di latte
- 280 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 80 g di zucchero
- 50 g di burro a pezzi
- 500 g di farina di forza (contenuto di proteine 12%)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- ½ cucchiaino di sale
- 20 g di succo di limone
Crema pasticcera
-
½ - 1
stecca di vaniglia, si semini estratti
nebo 1 cucchiaino estratto di vaniglia naturale - 100 g di zucchero
- 500 g latte intero
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
Terminare la preparazione
- olio di arachidi
- zucchero a velo, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2003.6 kJ / 478.9 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Tuk
- 12.3 g
- Nasycený tuk
- 6.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 197.1 mg
Alternativní recepty
Pan di Spagna
1h
Pizzette
3 godz. 40 min
Cornetti brioche
6h 30 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 Std. 30 Min
Pandoro TM6
15h 15 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Rotolo al tiramisù
3h 30 phút
Torta mimosa
1h 5min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1h 20min
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Cannoncini alla crema pasticcera e cioccolato
4hod.
Bignè con crema pasticcera
3 godz.