Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di panna (min. 30% di grassi)
- 400 g di latte intero
- 130 g di zucchero
- 15 g di destrosio
- 5 g di farina di carrube
- 15 - 20 g di latte in polvere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1423.3 kJ / 340.3 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 44.7 g
- Tuk
- 17.1 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 62.7 mg
Alternativní recepty
Gelato semplice alla nocciola
6h 30min
Gelato fior di latte
16h 25min
Gelato zuppa inglese
16h 20min
Gelato al cioccolato
12 godz.
Gelato fiordilatte senza lattosio
10 godz. 20 min
Spagnola
10 godz. 20 min
Gelato al pistacchio senza uova
10 godz. 20 min
Gelato pistacchio e mandorle
8 godz. 30 min
Gelato allo yogurt
10 godz. 20 min
Gelato allo zabaione
10 godz. 20 min
Gelato alla crema
10h 15min
Gelato veloce alla fragola
20 min