Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
lievito naturale
- 200 g di lievito madre maturo
- 300 g di farina di segale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Panna vegetale liquida
10min
Pizza carbonara
15 godz.
Lievito madre con farina di segale
96sa 20 dk
Crispedduzzi calabresi
1h 5min
Preparato per pane integrale
10min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 Std.
Panna vegetale
6 Std. 10 Min
Bevanda a base di soia alla vaniglia
3h 45min
Focaccia con kefir
12hod.
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min