Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
lievito naturale
- 200 g di lievito madre maturo
- 300 g di farina di segale
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 1081 kJ / 258 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarallucci alla confettura di uva
2 godz.
Pane rustico svizzero
28h
Granita di caffè e spezie
20 min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Pasta sfoglia
3h 40min
Pane in padella
18h
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Taralli dolci speziati
55 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30 min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24 Std.
Maritozzi
11h