Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
1° impasto
- 150 g di farina manitoba
- 50 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di mais
2° impasto
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, stemperato in 20 g di acqua tiepida
- 1 pizzico di sale
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 1 pizzico di vaniglia in polvere
- 80 g di olio di semi di mais
- 50 g di frutta candita mista
- 50 g di uvetta sultanina, amollata in acqua tiepida
Glassa
- 50 g di mandorle pelate + q.b. per guarnire
- 50 g di nocciole tostate
- 100 g di zucchero
- 2 albumi
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1842.2 kJ / 440.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 104.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan brioche allo yogurt
5h 15min
Tarallucci alla confettura di uva
2h
Panettone
6h 30min
Pagnotte integrali con lievito madre
4h
Panettone TM6
10h 30min
Banettes rustiche
15 godz.
Colomba
9 Std.
Malto d'orzo
51 Std.
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Colomba classica
6 godz. 45 min
Pandoro
12h
Pandoro TM6
15u. 15min