Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina manitoba
1° impasto
- 150 g di farina manitoba
- 50 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 uovo
- 40 g di olio di semi di mais
2° impasto
- 100 g di farina manitoba
- 100 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, stemperato in 20 g di acqua tiepida
- 1 pizzico di sale
- 1 fialetta di aroma di mandorla
- 1 pizzico di vaniglia in polvere
- 80 g di olio di semi di mais
- 50 g di frutta candita mista
- 50 g di uvetta sultanina, amollata in acqua tiepida
Glassa
- 50 g di mandorle pelate + q.b. per guarnire
- 50 g di nocciole tostate
- 100 g di zucchero
- 2 albumi
Terminare la preparazione
- granella di zucchero q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1842.2 kJ / 440.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 62.1 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 104.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chiffon cake ai frutti di bosco
1h 30min
Colomba veloce (senza glutine)
1h
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Panettone
6h 30min
Colomba
9 Std.
Pizzette faccina (senza glutine)
2h
Pane in cassetta (senza glutine)
13h 45min
Torta cassetta di frutta
4 Std. 40 Min
Chiffon cake alle fragole
1h 30min
Pandoro al caffè con salsa al caramello
12h 30min
Ciambellone senza glutine
40min
Chiffon cake
4h