Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di farina tipo 0
- 220 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
- 150 g di mandorle con la pellicina
- 2 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Terminare la preparazione
- 200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 436.3 kJ / 104.3 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 23.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarallucci alla confettura di uva
2 Std.
Cantucci
1 Std. 50 Min
Cantuccini da regalare (TM6)
1 Std.
Rose del deserto
45 Min
Cantucci integrali cioccolato e nocciole
50 Min
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1 Std.
Biscotti croccanti alle mandorle
1 Std. 15 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Sbriciolata agli amaretti e crema gianduia
45 Min
Ciambelline al vino rosso
1 Std.