Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Sacharidy
- 93.2 g
- Tuk
- 67.1 g
- Nasycený tuk
- 38.8 g
- Sodík
- 6614 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Primosale
4h 45min
Burro
40min
Formaggio fresco
9 Std. 45 Min
Formaggio fresco alle noci e pane al siero di latte
12h 15min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Castagne sottovuoto
1 Std. 30 Min
Yogurt
12h
Caciotta fresca piccante
8 godz.
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min
Ricotta
5 Std. 30 Min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h