Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g di latte intero fresco, pastorizzato o sterilizzato
- 50 g di yogurt bianco intero, non zuccherato
- 15 g di sale
- 2 g di caglio animale liquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 5175.6 kJ / 1237 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Sacharidy
- 93.2 g
- Tuk
- 67.1 g
- Nasycený tuk
- 38.8 g
- Sodík
- 6614 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min
Pane injera
8h 30min
Ricotta (TM6)
16u. 30min
Primosale
4h 45min
Ciabattine
3h 30min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19u.
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Ricotta
5 godz. 30 min
Panfocaccia con noci
3h 30min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8h 30min
Friselle
4h